RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

“Pijati od mesa” u restoranu Vodnjanka – neodoljivi mesni zalogaji koji će impresionirati nepca čak i onih zahtjevnijih gurmana

21

            rujan

Vodnjanka je poznata kao jedna od najatraktivnijih gurmanskih oaza u Istri, zahvaljujući prije svega vrijednostima tradicionalne istarske kuhinje koje se jasno očituju u svakom zalogaju, ali i posebnoj pažnji i strasti koju ugrađujemo u svako jelo, uključujući i mesne specijalitete.

 

Za vas biramo samo najbolje komade uvijek svježeg mesa kontroliranog porijekla, a potom ih brižno kombiniramo s drugim kvalitetnim namirnicama i pripremamo na jedinstven i kreativan način kako bi vam što bolje dočarali svu raskoš istarske gastronomije. Ovdje ćete, među ostalim, pronaći vrhunske specijalitete kao što su pečena teletina, pohani pureći štapići, ombolo u mediteranskom umaku, ali i razne vrste sočnih bifteka, bilo u originalnom izdanju, filetirane bifteke na rukoli ili pak uz dodatak neodoljivih crnih tartufa.

 

Bez obzira na to jeste li strastveni ljubitelj specijaliteta od mesa ili jednostavno želite počastiti svoje nepce drugačijim mesnim doživljajem, restoran Vodnjanka je odličan izbor za vas. Ovdje ćete imati priliku otkriti čitav jedan novi svijet mesnih užitaka, ili možda bolje rečeno starih recepata u novom ruhu, koji kada se spoje s gutljajima kvalitetnih istarskih vina predstavljaju pravu rapsodiju za osjetila.

 

Nemojte stoga pretjerano oklijevati, već posjetite restoran Vodnjanka i uživajte u domaćoj kuhinji i mesnim zalogajima uz koje ćete ponovno osjetiti ono uzbuđenje kada je u pitanju hrana.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com