RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Domaća pašta, uvijek svježi i kvalitetni sastojci i tradicionalne recepture – kombinacija za neodoljiv zalogaj

30

            kolovoz

Tradicionalnu istarsku kuhinju gotovo je nemoguće zamisliti bez domaće tjestenine kao što su fuži, pljukanci, ali i ravioli, njoki, pa čak i lazanje. Ovdje u restoranu Vodnjanka njegujemo tradiciju ručne izrade domaće pašte koju pripremamo od pomno biranih sastojaka i prema originalnim istarskim receptima kako bismo svakom gostu dočarali ono najbolje što istarska gastronomija može ponuditi. Međutim, nije sve samo u vrhunskim sastojcima već i u vještim rukama naše poznate chefice Svjetlane Celije koja ih s lakoćom i u trenu pretvara u lagane zalogaje koji se jednostavno tope u ustima.

 

Ne treba posebno naglašavati kako je domaća pašta daleko ukusnija od one kupovne, a kada se tome dodaju i ostale kvalitetne namirnice poput divljih šparuga, gljiva, rokulje, salvije, domaćeg pršuta, mesa divljači i neizostavnih tartufa, onda je jasno zašto se zadovoljni gosti uvijek rado vraćaju u Vodnjanku. Osim što je nevjerojatno ukusna, domaća pašta predstavlja i zdrav način prehrane jer kombinira svježe sezonske sastojke na kojima uvijek inzistiramo.

 

Ako želite iskusiti pravu senzaciju na nepcu, posjetite naš restoran Vodnjanka i počastite sebe i svoje odabrano društvo domaćom paštom koja će vas zasigurno oduševiti i podsjetiti na zalogaje koje su vam nekada pripremale vaše majke i bake.

 

 

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com