RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Domaće juhe i maneštre iz Vodnjanka kuhinje okrijepit će vas u trenu

27

            rujan

Jesen je pred vratima, a kada je gastronomija u pitanju, onda to znači okretanje zrelim plodovima prirode i zdravim povrtnim namirnicama. Upravo zbog velikog izbora svježeg povrća, jesen je također idealno vrijeme da počastite neodoljivim maneštrama i juhama koje će osvježiti vaše nepce i poslužiti kao savršena uvertira za glavna jela.

 

Meni restorana Vodnjanka krije brojne specijalitete karakteristične za vodnjanski i istarski kraj poput istarske maneštre koju naša iskusna i poznata chefica Svjetlana Celija priprema prema autentičnim starim recepturama. Otkrijte svu raskoš svježih sezonskih namirnica brižno spojenih u jedan “lonac”, a kako to običaj nalaže, ovo tradicionalno istarsko jelo poslužuje se uz domaći kruh koji svojim mirisom i okusom nadopunjuje svaki zalogaj.

 

Osim domaće maneštre, u našoj ponudi pronaći ćete i sezonsku gustu juhu koju, ovisno o godišnjem dobu, pripremamo od raznih prirodnih namirnica poput šparoga i šumskih gljiva. Maneštre i juhe oduvijek su bile sinonimi za obrok koji pruža okrjepu i osvježenje, ali i svojevrsnu zaštitu, jer bogata kombinacija zdravih sastojaka bogatih vitaminima i mineralima podiže imunitet i priprema naš organizam za razne prehlade koje su mnogima neizostavni dio jesenskog i zimskog perioda.

 

Uživajte i Vi u gurmanskim čarima jeseni uz maneštre i juhe iz kuhinje restorana Vodnjanka i počastite sebe i svoje društvo ukusnim zalogajima pripremljenim prema starim receptima koji će vas podsjetiti na djetinjstvo i potaknuti u vama samo dobre emocije.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com