RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Istarske kobasice u zelju i teranu – vrhunski specijalitet koji odlično prati hladne zimske dane

23

            Veljača

Restoran Vodnjanka ljubiteljima dobre hrane poznat je po bogatoj ponudi domaćih i tradicionalnih specijaliteta Istre, osobito onih karakterističnih za vodnjanski kraj. Naši vrhunski chefovi za vas svakodnevno pripremaju ukusna jela pripremljena samo od pomno odabranih namirnica i prateći tradicionalne recepture, a sve to kako bi pružili vašem nepcu samo one najbolje, originalne i svježe okuse.

 

U nastavku vam donosimo recept za istarske kobasice u zelju i teranu, jelo koje savršeno odgovara ovom zimskom periodu i koje će vas sigurno oduševiti svojim posebnim okusima i aromama.

 

Sastojci:

  • Svježe istarske kobasice
  • Zelje
  • Maslinovo ulje
  • Teran
  • Sol

 

Priprema:

Na maslinovom ulju lagano popržiti meso svježih istarskih kobasica, a istovremeno možete listove zelja staviti prokuhati u slanoj vodi. Nakon što je zelje kuhano, ocijedimo ga i dodajemo meso kobasica oblikujući „fagotin“. Zelje i kobasice poslužiti na podlozi od terana koja se dobiva tako da teran reducirate u istoj onoj tavi u kojoj ste prethodno pržili kobasice.

 

Ovo jednostavno, ali ukusno jelo zasigurno će impresionirati vaše ukućane i prijatelje, a ako pak nemate vremena, volje ili se možda ne snalazite najbolje u kuhinji, posjetite naš restoran Vodnjanka i počastite se istarskim kobasicama u zelju i teranu, poznatom specijalitetu čiji smo recept usavršili do zadnjeg detalja.

 

Dobrodošli i dobar tek!

 

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com