RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Iz prirode na tanjur – beskompromisna svježina i kvaliteta u svakom zalogaju

02

            kolovoz

Restoran Vodnjanka svoju je prepoznatljivost i popularnost stekao zahvaljujući neodoljivim specijalitetima i delicijama autentične vodnjanska i istarske kuhinje, a ta bogata gastronomska ponuda rezultat je tradicije, kulinarskih vještina, kreativnosti ali i pomno odabranih svježih namirnica na kojima chefica Svjetlana Celija baš uvijek inzistira.

 

U kuhinji restorana Vodnjanka ništa nije prepušteno slučaju, a osobita pažnja pridaje se kvaliteti i svježini sastojaka te njihovoj smjeni kroz godišnja doba. Domaće povrće i začinsko bilje uzgojeno u vlastitom vrtu, riba i morski plodovi koji u kuhinju stižu izravno iz dubina Jadranskog mora, ali i autohtoni istarski proizvodi poput tartufa iz obližnje Motovunske šume, divljih šparoga, mesa istarskog goveda boškarina, domaćeg pršuta i sira - sve to daje zalogajima iz Vodnjanka kuhinje onu karakterističnu svježinu okusa i aroma i pruža gostima jedinstveno gurmansko iskustvo koje podsjeća na ugodne trenutke provedene uz bakinu kuhinju. Pored svega, tu je i domaća, ručno rađena tjestenina kao što su pljukanci, fuži i ravioli koja u kombinaciji s prirodnim namirnicama i domaćim proizvodima jamči pravu malu senzaciju na tanjuru.

 

Ako tražite mjesto koje će u vama probuditi ona dobra sjećanja, povezati vas s prirodom na jedan gurmanski način i pružiti vam besprijekornu svježinu okusa i mirisa sa svakim novim zalogajem, onda je restoran Vodnjanka definitivno najbolji izbor za vas.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com