RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Jedinstveno uređenje restorana Vodnjanka savršena je pozornica za uživanje u neodoljivim specijalitetima

13

            rujan

Vodnjanka je s godinama postala sinonim za tradicionalnu istarsku i vodnjansku kuhinju, a unutarnje uređenje, dijelom po uzoru na stare istarske konobe, a dijelom prožeto dodirom umjetničkog štiha, pruža dodatnu čar i stvara savršenu pozornicu za prezentaciju vrhunskih specijaliteta koje ćete pronaći na bogatom meniju.

 

Upravo taj spoj rustikalnog i u neku ruku modernog, ali modernog u smislu elegantnog, pomno odmjerenog i sofisticiranog, a ne luksuzno bliještećeg i zasljepljujućeg, ono je što će vam već po dolasku dati naslutiti kako vas ovdje očekuje uistinu jedinstveno gastronomsko iskustvo. S jedne strane tu su stari kameni zidovi, drveni pod i namještaj koji biste očekivali u jednoj pravoj obiteljskoj konobi, a s druge pak dekorativni predmeti poput kazališnih lutaka, pianina i umjetnina koje prostoru daju jedan poseban šarm.

 

Da nije sve samo u vizualnom dojmu dokazuje i brojno mirisno bilje poput lavande koja daje onaj poznati mediteranski osjećaj svježine, a tu su i neodoljivi mirisi domaćih “bakinih” jela koji se šire iz kuhinje i koji će vas zasigurno, barem na tren, podsjetiti na djetinjstvo.

 

Ako ste u potrazi za mjestom koje će impresionirati sva vaša osjetila, od nepca do vizualnog dojma, onda je restoran Vodnjanka definitivno vaš najbolji izbor. Posjetite nas, opustite se u ugodnom ambijentu, uživajte u kreativnim domaćim specijalitetima i delicijama spravljenim od uvijek svježih namirnica i pod budnim okom poznate chefice Svjetlane Celije i pretvorite svoj ručak ili večeru u gurmansku avanturu koju ćete još dugo pamtiti.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com