RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Po ukusnoj domaćoj pašti se Istra poznaje!

14

            lipanj

Raskošna tradicionalna istarska kuhinja poznata je po brojnim neodoljivim specijalitetima i delicijama, među kojima se nekako posebno ističe istarska tjestenina - lagani i osvježavajući zalogaji prilagođeni godišnjem dobu i sezonskim namirnicama. Kulinarska filozofija restorana Vodnjanka je ponuditi gostima upravo te poznate okuse domaće kuhinje, po uzoru na naše majke i bake, pazeći na baš svaki detalj i prateći originalne stare recepture kako bi dočarali ono najbolje od istarske gastronomije.

 

Vlasnica i glavna chefica restorana Vodnjanka Svjetlana Celija svoju je strast i ljubav prema kreiranju tradicionalnih specijaliteta vodnjanskog, odnosno istarskog kraja, naslijedila od svojih roditelja, baš kao i sestra Vesna koja također rado uskače u kuharsku uniformu, stoga je logično zašto se meni restorana temelji baš na domaćim jelima.

 

Fuži s junećim žgvacetom, njoki s crnim tartufima ili divljači, ravioli sa šparogama te pljukanci s rokuljom i pršutom definitivno će zadovoljiti apetite svih istinskih gurmana i ljubitelja tradicionalne istarske kuhinje, a tu su i vodnjanske lazanje u mirisnim travama koje se jednostavno tope pod nepcem. Naravno tjestenine su samo dio bogatog menija koji uključuje i razne mesne, riblje i vege specijalitete pripravljene samo od svježih namirnica i domaćih proizvoda.

 

Odaberite i Vi obiteljski restoran Vodnjanka i počastite svoja osjetila okusima i aromama koji će vas vratiti u djetinjstvo i podsjetiti na toplu kuhinju vaših majki i baki.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com