RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Proslavite svoje najvažnije trenutke u restoranu Vodnjanka

8

            Veljača

Svaki poseban trenutak zahtijeva posebne uvjete, stoga smo se ovdje u restoranu Vodnjanka pobrinuli da vam osiguramo uistinu idealno okruženje za sve vaše proslave najvažnijih životnih trenutaka. Bez obzira je li riječ o rođendanima, privatnim ili poslovnim proslavama, domjencima ili raznim drugim prigodama koje imate potrebu posebno obilježiti, u Vodnjanki ćete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste mogli uživati sa svojom obitelji, prijateljima ili poslovnim suradnicima.

 

Ugodna atmosfera obiteljskog restorana pružit će vam toplu dobrodošlicu, kao i naše profesionalno osoblje koje će se pobrinuti da vam baš ništa ne nedostaje. Restoran Vodnjanka poznat je po jedinstvenoj gastronomskoj ponudi tipičnoj za vodnjanski kraj koju su naši iskusni chefovi podigli na sasvim jednu novu razinu koristeći birane sastojke i raskoš svog kulinarskog umijeća. Uživajte u vrhunskim specijalitetima i delicijama pripremljenim od najkvalitetnijih namirnica i počastite sebe i svoje odabrano društvo senzacijom aroma i okusa u svakom zalogaju.

 

Ako tražite savršeno mjesto koje će osim ugodnog ambijenta vaše goste impresionirati visokim standardima usluge i bogatim izborom vrhunskih specijaliteta i delicija, onda ste definitivno na pravom mjestu. Odaberite restoran Vodnjanka za sve svoje proslave i fešte, a mi ćemo se pobrinuti da vama i vašim gostima pružimo nezaboravno iskustvo uživanja u svakom trenutku.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com