RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Restoran Vodnjanka - domaća kuhinja zbog koje ćete se uvijek rado vraćati

16

            Siječanj

U moru modernih trendova, teško je pronaći mjesto gdje se malim tajnama stare „bakine“ škole kuhanja postiže veliko gurmansko zadovoljstvo. Restoran Vodnjanka smješten je u srcu istoimenog gradića, u Istarskoj ulici koja usput simbolično opisuje regionalne kulinarske vrijednosti koje se njeguju u kuhinji vlasnice i chefice Svjetlane Celije, koja već gotovo puna četiri desetljeća drži ovaj restoran visoko rangiranim na lokalnoj gastronomskoj sceni.

 

Već po samom dolasku oduševit će vas rustikalni interijer po uzoru na stare istarske konobe, no moderno opremljen i elegantno usklađen. Potom će priliku za impresioniranje dobiti brižno sastavljen meni temeljen na tradicionalnoj istarskoj gastronomiji, te ljubazno i profesionalno osoblje koje će do u detalje objasniti, preporučiti i poslužiti na stol svaki specijalitet iz ponude.

 

Ovdje ćete pronaći savršeno pripremljene tanjure,  sve odreda perjanice istarske kuhinje, počevši od ručno rađene domaće tjestenine, istarske maneštre, ribljih specijaliteta i morskih plodova pa sve do mesnih jela, suhomesnatih delicija i domaćeg sira. Naglasak pri pripremi jela stavljamo na kvalitetu namirnica koje pažljivo biramo kako bismo vam pružili samo najbolje okuse i arome svježih i prirodnih sastojaka koji će na najbolji način dočarati bogatu gurmansku tradiciju, kako samog Vodnjana, tako i cjelokupne Istre.

 

Posjetite restoran Vodnjanka, počastite se nekim od vrhunskih gastro kreacija inspiriranim tradicionalnim istarskim recepturama i priuštite si nezaboravno iskustvo uživanja u svakom zalogaju.

 

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com