RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Senzacionalni spoj tradicionalnog i modernog

17

            svibanj

Jeste li ljubitelji restorana koji nastavljaju tradiciju svoje obitelji? Što Vam padne na pamet kada čujete da jedan takav restoran odolijeva vremenu već četiri desetljeća? Vjerujemo da već prizivate mirise iz njegove kužine, da u glavi zamišljate ambijent i da u ustima raspoznajete okuse jela pripremljenih po tradicionalnoj recepturi. Nema potrebe za maštanjem, jer takvo mjesto zaista postoji. Poznat u svom okruženju, ali se njegova reputacija itekako proširila preko granica. “Vodnjanka”, mjesto gdje se mašta pretvara u stvarnost.

 

Obitelj Celija već dugi niz godina priprema vrhunsku hranu te konstantno ulaže u stvaranje novih okusa i samom načinu pripreme hrane. Tu možete kušati tradicionalnu istarsku kuhinju, u prostoru koji spaja tradicionalno i moderno. Svjetlana je od svoje majke preuzela restoran koji je pripremao tradicionalna istarska jela. Njena je majka u svom restoranu usavršila jela svoje majke. Svjetlana, sazrela u restoranu u vrhunsku kuharicu, ostavila je ta jela na meniju, a onda umjesto jela, uzela okuse Istre i počela s njima stvarati senzaciju pomalo zaboravljene istarske kužine.

 

Bilo da se radi o ribljim, mesnim specijalitetima ili njokima, raviolima, pljukancima s maslinovim uljem, zatim u umaku sa bijelim tartufima, poslije u divljem aromatičnom bilju i šumskim gljivama ili suhoj domaćoj hrani poput pršuta i sira, okusi su koje ćete zauvijek nositi u sebi kao i osjećaj pripadnosti obitelji Celija. Zapravo, nakon kušanja izvrsne hrane i osmijeha koji Vas dočeka u ušuškanoj taverni, vi postajete zauvijek njen neodvojivi dio.

 

Hrana u “Vodnjanki” je glavni sastojak zadaće ka očuvanju tradicionalnih vrijednosti. U svijetu globalizacije, gdje je sve brzo pa samim tim i hrana, treba napraviti pauzu, zastati i kušati drugačije. I uživati drugačije. Pravo mjesto, gdje osim kušanja, sa sobom nosite dio te tradicije, je svakako “Vodnjanka”. Uživajte u tradiciji, uživajte u “Vodnjanki”.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com