RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

HOME

aBOUT US

menU

Recipes

news

CONTAcT

 

Svjetlana Celija – već gotovo četiri desetljeća za kormilom jednog od najuspješnijih istarskih restorana

16

            Siječanj

Restoran Vodnjanka svoju je uglednu reputaciju stekao zbog iznimne lokacije, ugodne atmosfere, originalnih gastro ideja te okusa domaće kuhinje, a sve to zahvaljujući Svjetlani Celiji čija je uloga „chef-patrona“ u ovoj gurmanskoj priči možda i od presudnog značaja.

 

S jedne strane je vlasnica sada već poznatog ugostiteljskog objekta koja mora voditi računa o rentabilnosti, kvaliteti usluge i milijun drugih stvari, a s druge vrhunska chefica koja oduševljava goste, ne samo ukusnim zalogajima koji proizlaze iz njezinog bogatog kulinarskog repertoara, već i samom lakoćom s kojom komunicira s gostima prepoznavajući i poštujući njihove potrebe i želje kada su narudžbe u pitanju. Mnogi chefovi nemaju taj luksuz da mogu birati svaki detalj oko pripreme jela, bilo to u odabiru namirnica, njihovoj kvaliteti, metodi pripreme ili pak načinu posluživanja, no kada je chef ujedno i vlasnik restorana onda si može priuštiti kuhanje po svojoj mjeri, a za užitak gostiju, što se u slučaju vlasnice i glavne kuharice restorana Vodnjanka pokazalo kao pun pogodak.

 

Vodnjanka je u režiji i produkciji chef-patronice Svjetlane Celije koja njeguje vrijednosti tradicionalne istarske kužine, stekla izniman ugled na hrvatskoj gastronomskoj sceni, ali i prepoznatljivost među brojnim stranim gostima koji se rado vraćaju u Vodnjan i Vodnjanku.

 

Osim što je duša i tijelo Vodnjanke već gotovo četiri desetljeća otkako je preuzela restoran od svojih roditelja, Svjetlana je široj javnosti također poznata i po ulozi u poznatom kulinarskom showu „Kruške i Jabuke“. Svoj dan započinje pažljivim odabirom najboljih namirnica koje će kasnije pretvoriti u senzaciju pomalo zaboravljenih istarskih okusa, na zadovoljstvo gostiju, ali i na svoje osobno, jer, složit ćete se, malo što može ispunjavati kao obavljanje „posla“ za kojeg već gotovo 40 godina postoji nepresušan izvor strasti, želje i novih ideja.

 

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Contact

Address: Istarska 22b, Vodnjan

 

Working hours:

MON - SAT 11:00 - 23:00,

SUN 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com