RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Tečaj tradicionalne vodnjanske kuhinje

16

            ožujak

Pučko otvoreno učilište "Vodnjan-Dignano" nedavno je započelo s novim tečajem koji za svoj cilj ima stjecanje potrebnih znanja i vještina za spravljanje tradicionalnih vodnjanskih jela. Vodnjanska kuhinja poznata je, kako po svojim jedinstvenim recepturama, tako i po izboru namirnica koje se koriste, ali i po zavodljivim, ponekad i netipičnim kombinacijama okusa i aroma.

 

Vodnjanka je jedan do simbola tradicionalne domaće kuhinje ovoga kraja, stoga ne čudi što će jedan od voditelja ovog tečaja biti upravo Svjetlana Celija, vlasnica i glavna chefica restorana Vodnjanka. Svjetlana će u suradnji s prof. Ljudevitom Sabom kroz predavanja i radionice, kako teorijskim, tako i praktičnim putem, pokušati polaznicima tečaja približiti kulinarske vrijednosti s ovih prostora i  upoznati ih s pripremom glavnih jela i slastica, od kojih se većina može naći upravo na bogatom meniju restorana Vodnjanka.

 

Polaznici će, bez obzira bili potpuni početnici ili već iskusni kuhari, otkriti nove načine pripreme jela, unaprijediti svoje kulinarske vještine, ali isto tako i pobliže upoznati bogatu kulturu i običaje vezane za Vodnjanštinu.

 

Sve one koji ipak više naginju onoj hedonističkoj strani gastronomije, pozivamo da posjete naš restoran Vodnjanka, uživaju u opuštenoj i ugodnoj atmosferi i počaste svoje nepce vrhunskim specijalitetima i delicijama lokalne vodnjanske kuhinje

 

 

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com