RESTORAN VODNJANKA, VODNJAN

Hr

EN

POČETNA

O NAMA

meni

rECEPTI

NOVOSTI

KONTAKT

 

Zašto posjetiti Vodnjan? Razloga je i više nego dovoljno

12

            srpanj

Vodnjan, pitoreskni srednjovjekovni gradić na jugozapadu Istre, mjesto je bogate povijesti koja se jasno ističe kroz očuvanu tradiciju, kao i kulturno i prirodno naslijeđe. Bez obzira jeste li u potrazi za aktivnim odmorom, gurmanskim trenucima ili se volite diviti prirodnim ljepotama, Vodnjan je definitivno najbolji izbor za vas.

 

Ovdje će vas dočekati topla atmosfera srednjovjekovnog urbano-ruralnog grada, ali i bogata arhitektura koja se očituje kroz stare vijugave ulice, među ostalim i najdužu ulicu u Istri, raskošne gotičke palače, elegantnu crkvu Sv. Marije Karmelske, ali i najviši zvonik u na poluotoku s kojeg se pružaju spektakularni panoramski pogledi na okolnu prirodu i kristalno plavo Jadransko more.

 

Oni željni aktivnog odmora ovdje će naići na brojne biciklističke i planinarske staze, a možete ih iskoristiti i kako biste istražili obližnja arheološka nalazišta i skrivene ljepote koju pruža krajolik. U gradu se svakog ljeta održava niz festivala i događanja koje definitivno vrijedi posjetiti, kao što su Vodnjansko ljeto i Dani Vina i Ulja.

 

Vodnjan je također poznat po svojoj neodoljivoj kuhinji, a osobito kroz obiteljski restoran Vodnjanka koji već dugi niz godina uspješno njeguje tradiciju stare istarske i vodnjanske kuhinje. Ovdje ćete moći probati neke od starih recepata pripremljene od vrhunskih namirnica i inspiriranih starim recepturama naših baka i majki koji će oduševiti vaše nepce.

 

Ako do sada niste imali dovoljno dobar razlog zašto posjetiti Vodnjan, sada ih zasigurno imate. Posjetite i vi Vodnjan i otkrijte sve čari bogate istarske tradicije i gostoprimstva.

 

 

d.istra © 2017. Privacy Policy

+385 52 511 435

Restoran Vodnjanka j.d.o.o

Istarska 26 B Vodnjan

Temeljni kapital: 10 kn

Vlasnik: Svjetlana Celija

OIB: 51916210518

Banka: OTP IBAN: HR9224070001100022726

MATIČNI BR.: 4067661

Kontakt

Adresa: Istarska 22b, Vodnjan

 

Radno vrijeme:

PON - SUB 11:00 - 23:00,

NED 12:00 - 00:00.

 

Email: ivana.celija@gmail.com