Obiteljski restoran Vodnjanka kroz godine postao je kultno mjesto hrvatske gastronomije. Ako ikada poželite uživati u tradicionalnim specijalitetima i delicijama autentične istarske i vodnjanske kuhinje, onda je Vodnjanka svakako u užem izboru. Ovdje je bogata tradicija uočljiva na svakom koraku, od salonskog izgleda restorana, ugodnog i toplog ambijenta, poznate istarske gostoljubivosti, ali i raskošnog menija temeljenog na domaćim proizvodima i namirnicama koje su tipične za istarsku regiju.

Ovdje ćete pronaći ukusne specijalitete i delicije koje će u potpunosti impresionirati vaša osjetila, poput domaćih njoka s crnim tartufima koji predstavljaju lagan, ali neodoljiv zalogaj tipičan za istarsku gastronomiju. Njoke, kao i sve ostale vrste tjestenina, sami mijesimo i izrađujemo, onako kako su to radili naši stari, a potom ih obogaćujemo intenzivnim aromama crnih tartufa koji baš svakom jelu daju onu posebnu čar.

Tartufi su inače neizostavna namirnica tradicionalne istarske kuhinje, a nedaleko od restorana, u Motovunskoj šumi, nalazi se jedno od najvećih prirodnih staništa tartufa na svijetu. U kuhinju restorana Vodnjanka stoga uvijek stižu svježi, mirisni i bogatog okusa, što nam omogućuje da našim gostima priredimo jedinstvene gurmanske užitke.

Domaća tjestenina i domaći istarski tartufi – može li bolje od toga? Posjetite restoran Vodnjanka i otkrijte sami iz prve ruke.