Najljepše doba u godini je pred nama, blagdani su pred vratima i vrijeme je za prepuštanje čaroliji zime i uživanju u svemu onome najboljem što ona može pružiti. U restoranu Vodnjanka, iza kojeg stoji bogata tradicija i posvećenost tradicionalnoj istarskoj i vodnjanskoj gastronomiji, doživjet ćete tako nezaboravne blagdanske trenutke.

Uz uvijek toplu i ugodnu atmosferu te srdačnu dobrodošlicu, ovdje će vas dočekati prigodno uređeni interijer i raskošan meni s raznim domaćim specijalitetima i delicijama. Kušajte neodoljiva jela tipična za ovo doba godine koja su inspirirana recepturama naših starih i pripremljena od strane vrhunskih chefova. Za vas biramo samo najbolje namirnice i domaće proizvode, a zatim koristeći bogato kulinarsko znanje i iskustvo pretvaramo ih u prave male senzacije na tanjuru.

Ako ovoga Božića želite počastiti svoje prijatelje i obitelj nezaboravnim gurmanskim iskustvom ili pak impresionirati svoje poslovne suradnike savršenim domjenkom, obiteljski restoran Vodnjanka je svakako najbolji izbor. Posjetite nas i doživite blagdansku čaroliju u srcu pitoresknog istarskog gradića Vodnjana.